Telemovie Melayu

Aisyah selalu bertelagah dengan Mikail kerana Aisyah berang dengan sikap Mikail yang bersekongkol membelikan makanan yang tidak sesuai untuk ayahnya yang mengidap kencing manis. Dugaan hidup memaksa Annisa memilih antara lima jejaka. Kisah Rudi seorang playboy yang sering bertukar girlfriend.

Walaupun Ridwan merupakan seorang anak yang baik dan patuh pada kata, Mus tetap tidak senang kerana baginya Ridwan merupakan orang luar. Fan club berjuta apalagi promote laa sengal. Sebelum mereka sempat melarikan diri, mereka telah ditangkap penghuni rumah tersebut iaitu Tok Bad.

Salim Maula membesarkan anaknya sendiri selepas isterinya meninggal dunia semasa melahirkan Muaz. Zara dan ibunya terpaksa melakukan pelbagai pembohongan setelah pemergian Basri. Annisa terpaksa menempuh jalan hidup yang berliku baik dari segi kerjaya dan percintaan. Aira yang tidak mengerti erti perpisahan tersebut telah menanam sifat benci dan marah kepada mamanya tanpa mengetahui sebab sebenar. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Bulan Syawal disambut dengan penuh bermakna oleh seluruh umat Islam selepas memenuhi tanggungjawab mereka dalam menjalankan ibadah berpuasa selama sebulan. Now download videos in all formats from Youtube using GenYoutube video downloader.

Suatu hari, selepas membersihkan halaman Cik Munah, Ridwan dan Alif memberanikan diri pergi ke sebuah rumah yang tidak mereka kenali. Sepanjang Zai di tempat kerja, Ridwan dibiarkan sendirian di rumah sehingga dia bertemu rakan baru iaitu Alif. Xde can mek hajah nk cuba nasib kli kedua.

Tujuh hari sebelum menyambut bulan Ramadan, Intan menghantar emel mengatakan dia akan pulang ke kampung untuk menyambut perayaan Aidilfitri keluarga. Masihkah ada sinar harapan dalam hubungan anak dan ibu ini? Mus kurang senang dengan kehadiran Ridwan namun dia mengikut sahaja permintaan isterinya kerana tidak mahu bertelagah.

Utopianz Tube
Popular Drama Melayu (Updates)

Tonton online drama Melayu telefilem Melayu

Drama Melayu Terbaru 2016

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time. Apakah konflik yang dihadapi oleh pasangan pengantin baru ini ketika di bulan mulia? Disebabkan itu, Noorul nekad untuk belajar memasak dengan menghadiri kelas memasak Chef Aidil.

Kini semua anak-anaknya sudah dewasa dan hanya duduk menganggur di rumah kerana malas kerja. Oleh itu, Pak Salim telah memberikan setiap orang anaknya modal untuk memulakan perniagaan. Namun, mereka kemudiannya dijaga oleh adik Junaidah, Zaiton. Walaupun sudah beberapa tahun berkahwin, namun Zai dan Mus tidak dikurniakan anak. Erny Humairah muncul semula menagih cinta Harris.

Disebabkan ini, Imran mula rapat dengan teman baik Zarra, Wawa apabila mereka selalu berkongsi rasa. Mereka dikurniakan sepasang anak iaitu Bobby dan Zara. Noorul pernah bekerja di sebuah kilang tetapi telah ditutup dan menjadi penganggur seketika sebelum membuat keputusan untuk menjadi orang gaji. Michael yang baru pulang ke tanah air tidak pernah merasai sambutan Aidilfitri. So enjoy downloading videos from Youtube using GenYoutube and showcase, watch and listen to the ocean of never ending digital video download stream.

Popular Drama Melayu (Updates)

Relatedpoststitle

Dia memiliki perniagaan sendiri iaitu membuat bata blok. Intan malu dengan keadaan keluarganya, visil mp3 song apatah lagi ibunya seorang yang buta disebabkan kemalangan maut.

Lama-kelamaan mereka mula mengenali, Noorul mula jatuh cinta dengan majikannya. Ini membuatkan Imran marah dan sedih lalu Zarra semakin menjauhkan dirinya daripada Imran. Begitu juga soal cinta, tidak cukup dengan masalah seorang lelaki. Zai mula berbincang dengan Ummi untuk menghantar Ridwan semula ke rumah anak yatim selepas hari raya nanti akibat desakan Mus. Apabila kedua-dua tidak bangun untuk bersahur, masing-masing menyalahkan pihak lain kerana tidak mengejutkannya.

Mungkin - Telemovie

Syafiq seorang yang garang dan mementingkan diri sendiri manakala Dahlia pula seorang yang keras kepala dan bersifat keanak-anakan. Anak perempuan kepada Haji Rahman, Aishah sentiasa membaca ayat-ayat Al Quran semasa melawat ayahnya. Intan sanggup melakukan pelbagai cara untuk mendapatkan Daniel Hakim. Dia mula mengatur rancangan untuk memberi pengajaran kepada Intan. Fitnah yang melanda menyebabkan Noorul dan Mr.

Drama Melayu Terbaru 2016

Tonton online drama Melayu telefilem Melayu

Namun, hanya Anas dan Basyir yang menerima tawaran ayah mereka manakala Muaz memberikan alasan ingin menghabiskan masanya dengan beribadat pada Ramadan ini. Mungkinkah ini titik perubahan bagi ketiga-tiga anak Pak Salim?

Market dia ckp tu ada jugak. Kepulangan Intan sebenarnya ialah mahu memohon maaf terhadap semua kesilapan lalunya. Zawiyah seorang ibu yang tegas tetapi penyayang.

Sinopsis Jodoh-Jodoh Annisa Mengisahkan konflik keluarga dan percintaan. Zawiyah menguruskan kedai runcit peninggalan arwah suaminya. Hazim sering mengeluh apabila Zawiyah sering tidak menunaikan permintaan yang seperti diharapkan olehnya. Mereka bersetuju dan menerima sejumlah wang selepas menyelesaikan tugasan itu. Aira Qaisara merupakan seorang gadis lincah dan manja yang bercita-cita untuk menjadi seorang peragawati seperti mamanya dan anak kepada seorang tokoh perniagaan, Tan Sri Megat Miqdad.

Selepas kejadian itu, Junaidah telah menghilangkan diri and anak-anaknya terpaksa diserahkan kepada rumah kebajikan. Tahun ini, Cendawan menyimpan hasrat untuk mendapatkan kedua-dua ibu bapa dan abangnya untuk menyambut Hari Raya bersama-sama. Switch skin Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time. Hazim kini bakal menamatkan pengajiannya dan sedang menduduki peperiksaan akhir.

Setelah berkahwin dengan Aisyah dia mempelajari sesuatu yang baru dan teruja mengenai sambutan Hari Raya. Tiba-tiba mereka ternampak kelibat seseorang yang menakutkan. Dengan bantuan kawan baiknya, Kangkung, Cendawan mulakan rancangannya.