Aku mesti dapatkan kepastiannya

Buat facebook baru dengan yahoo dating

Kalau tak celup biskut tu kang, patah lak pisau nak memotong nya sebab biskut keras berdentung. Natrah seakan terkena kejutan elektrik. Cheesecake Biskut siap dah ni.

Nasib baik lagi mereka tak terbabas masa. Natrah tertanya-tanya pada dirinya sendiri. Mencari kontraktor dan kabinet Assalamualaikum.

Nurul Natrah seorang gadis pemalu. Bibirnya sentiasa mengukirkan senyuman. Faiz ni bikin hatiku kacau saja.

Setiap kali dia tersenyumDia memandang ketua kelas

Ok siap dah part ni Ambil biskut celupkan dalam susu segar tadi. Dia ajak aku masuk, aku ngikut aja. Kebetulan kakak ofis mummy pernah buat kabinet dengan sorang mamat ni. Buku-buku novel tersusun kemas di rak. Tak suka buat benda yang renyah dan remeh-temeh.

Dia memandang ketua kelas dan satu persatu wajah pelajar-pelajarnya itu. Setiap kali dia tersenyum, pasti ramai yang akan tertawan. Jom papa Ehsan kita dating. Nanti mummy cerita kat entry lain ye.

Mereka bertiga memang berkawan rapat sejak sekolah rendah lagi. Loceng berbunyi menandakan waktu rehat sudah tamat. Bila Arah mula suka kat abang, Arah ingat Arah hanya bertepuk sebelah tangan. Arah teringat zaman persekolahan dulu.